Početna stranica Portala pravosuđa BiHKantonalni sud u Livnu

IN MEMORIAM, NIJAZ KAMBER

28.09.2018.

Sa žaljenjem obavještavamo pravosudnu zajednicu i žitelje Kantona 10 da je Nijaz Kamber, uvaženi sudac Kantonalnog suda u Livnu, preminuo 28. rujna 2018. godine u Livnu.

 

Povodom nenadoknadivog gubitka obitelji Kamber i svim kolegama i prijateljima uvaženog suca Kambera, predsjednik Kantonalnog suda u Livnu Nedim Begić, svi suci i djelatnici Kantonalnog suda u Livnu, izražavaju iskrenu sućut.

 

Sudac Nijaz Kamber, rođen je 17. listopada 1957. godine u Livnu gdje je završio osnovnu kao i srednju školu. Nakon završetka srednje škole upisuje Pravni Fakultet Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru koji završava 1980. godine i stječe zvanje diplomiranog pravnika. Pravosudni ispit položio je 1982. godine nakon obavljenog pripravničkog staža u Općinskom sudu u Livnu.

 

Pravosudnu karijeru započeo je 14. srpnja 1982. godine u Općinskom sudu u Livnu, a od 1. lipnja 1997. godine obnaša dužnost suca Županijskog suda u Livnu. Odlukom Visokog sudbenog i tužiteljskog vijeća Bosne i Hercegovine 14. srpnja 2003. godine imenovan je za suca u Kantonalnom sudu u Livnu, gdje je radio sve do svoje smrti.


Vijest je izvorno napisana na jeziku: Hrvatskom.
Dostupna je i na: Engleskom.

Povratak na vrh

Prateće fotografije

Nijaz-Kamber.jpg