Početna stranica Portala pravosuđa BiH


Visoko sudsko i tužilačko vijeće
Bosne i Hercegovine

E-SUD mobilna aplikacija - korisnička uputstva

22.11.2019.

VSTV BiH je u okviru projekta "Konsolidacija i dalji razvoj pravosudnog informaciono-komunikacionog sistema" kojeg je finansirala Evropska unija razvio mobilnu aplikaciju "E-SUD" koja je korisnicima dostupna putem Google Play Store-a i Apple Store-a. Aplikacija strankama u postupku omogućava pristup ažurnim informacijama o sudskim predmetima putem mobilnih telefona. Stranke ostvaruju pristup sudskim predmetima pribavljanjem jedinstvenog pristupnog koda u pisarnici suda pred kojim se predmet vodi i zatim imaju mogućnost praćenja predmeta bilo putem online servisa, Android ili iPhone aplikacije.

Aplikacija štedi vrijeme i omogućava besplatan pristup informacijama o svim građanskim i upravnim predmetima koji se vode pred sudovima u cijeloj BiH. Namijenjena je građanima, advokatima i pravnim zastupnicima privrednih subjekata - strankama u sudskim postupcima pred sudovima u BiH.


Mobilna aplikacija „E-SUD“ korisnicima daje mogućnost korištenja svih funkcionalnosti servisa za pristup sudskim predmetima putem iOS i Android mobilnih telefona. Mobilnu aplikaciju i korisničko uputstvo možete preuzeti putem donjih linkova ili je potražiti pod imenom E-SUD u Google Play Store-u ili u App Store-u.

Get it on Google Play
Download on the App Store
                         


Vijest je napisana na jeziku: Bosanskom

Povratak na vrh